R & D

Development / Engineering
Lamers High Tech Systems is uw partner bij het oplossen van specifieke vraagstukken op het gebied van (hoog-) zuivere gas- en vloeistofdistributie en regelsystemen in de ruimste zin van het woord. In overleg met u, of op basis van een door u aangereikt bestek of programma van eisen ontwikkelen wij een passende oplossing.

Korte communicatielijnen
De developmentafdeling heeft alle disciplines en faciliteiten in huis om een concept om te zetten in een werkend prototype. Doordat de productie op dezelfde locatie plaatsvindt zijn er korte communicatielijnen en wordt de maakbaarheid van het ontwerp in een vroeg stadium getest.

Detail Engineering
Lamers High Tech Systems vertaalt uw gasschema of P & ID naar een volledig 3D-ontwerp. Dit biedt als voordeel dat voorafgaand aan de feitelijke assemblage het ontwerp visueel beoordeeld kan worden. Productie start na schriftelijke goedkeuring van het 3D-ontwerp.

Uitwerking
Wij kunnen ontwerpen uitwerken in Pro/E, Autocad en Unigraphics. Ook andere CAD-pakketten zoals Stabicad en Solid Works kunnen we op projectbasis inzetten.