Supply chain concept


Lamers Lean productiemodel en supply chain concept
Lamers High Tech Systems werkt met een uitgebalanceerd supply chain concept. Binnen dit concept waarborgt Lamers HTS dat de materialen optimaal en met een minimum aan doorlooptijd door de cleanrooms worden genavigeerd.

Productiemodel
Daarnaast werken we volgens het ‘Lean’ productiemodel. Deze wijze van werken zorgt ervoor dat tijdens het productieproces in de cleanrooms alle overbodige handelingen en bewerkingen zijn geëlimineerd. Dit leidt tot een efficiënte en betrouwbare productie, tegen zo laag mogelijke kosten.

Instructies
Uitgebreide en gedetailleerde instructies op het vlak van kwaliteit, constructie en precisie, opgesteld door de afdeling engineering, zorgen ervoor dat hoogwaardige producten op tijd en volgens de hoge eisen van de klant de cleanrooms verlaten.

Informatiesysteem
Een uitgebreid informatiesysteem voorziet alle bewerkingen van barcodes, registreert ze en evalueert ze regelmatig, waardoor continue optimalisatie van het productieproces plaatsvindt.

Inkoopprocedure
Door gebruik te maken van o.a. Kanban-principes en een geïntegreerde inkoopprocedure zijn materialen altijd op tijd voorhanden.